Rijbewijs B, autorijbewijs

Voor uw rijbewijs B kunt u terecht bij Verkeersschool Wienholts.

Hier krijgt u les in een nieuwe type Audi A1 116pk of Audi A3 150pk Quattro handgeschakeld of onze automaat de Nieuwste Volvo XC40 P8 VOLLEDIG ELEKTRISCH met 407pk! De lesduur is 60 minuten en hierbij wordt u thuis opgehaald en afgezet. Er mag vanaf 16,5 jaar worden begonnen met rijles. Het praktijk examen mag dan pas plaatsvinden vanaf 17 jaar. Wanneer op 17 jarige leeftijd het rijbewijs wordt behaald zal de kandidaat tot het 18e jaar met een begeleider moeten rijden en in het bezit moeten zijn van een begeleiderspas.

Voor meer info over begeleid rijden zie www.2todrive.nl

Online aanmelden

Registreer snel en eenvoudig online voor je rijbewijs:

Meld je online aan

Praktijk examen

Het praktijk examen wordt door een examinator van het CBR afgenomen. Voor dit examen moet men al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Voorafgaand aan het praktijk examen zal het legitimatiebewijs getoond moeten worden. Tijdens het examen rijdt de kandidaat binnen en buiten de bebouwde kom en moet hij/zij twee bijzondere verrichtingen uitvoeren. Een examinator kan ook de opdracht geven een stukje zelfstandig route te rijden, door borden te volgen of navigatie te gebruiken.

Rijlessen met
speciale begeleiding

Verkeersschool Wienholts is ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan kandidaten die om wat voor reden ook een speciale begeleiding vragen. Voorbeelden hiervan zijn kandidaten met Autisme, PDD-NOS, ADHD, NLD etc. Maar ook voor kandidaten met een functiebeperking bijv. een oog afwijking. Tijdens deze rijlessen wordt zoveel mogelijk geprobeerd aan te sluiten bij het niveau en de behoefte van de kandidaat.

Zie ook: www.rijles-en-autisme.nl

Voor prijzen en pakketten klik.

Rijbewijs B automaat

Bij verkeersschool Wienholts kunt u ook terecht voor automaat rijlessen. Hier krijgt u les in een Volvo XC40 P8. Deze auto is volledig elektrisch waardoor de auto zeer milieuvriendelijk is. De keus voor het lessen in een automaat auto kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat u graag relaxed wilt rijden en hierdoor kiest voor een automaat auto. Ook kan het zijn dat het lessen in een automaat auto voor u om welke reden dan ook een stukje meer rust geeft tijdens het rijden. De lesduur is 60 minuten en hierbij wordt u thuis opgehaald en afgezet.

Snel en veilig slagen voor rijbewijs:

Auto rijbewijs (B)

Aanhanger rijbewijs (BE)

Recent geslaagd

Voordelen van Wienholts

  • Een spoedcursus is bij Verkeersschool Wienholts mogelijk.

  • Onze rijinstructeurs roken niet. Wel zo fijn!

  • Meld u op tijd aan om teleurstelling te voorkomen

  • Gedurende rijlessen heeft u één vaste rijinstructeur.

  • Lessen met een leskaart bij rijbewijs B

  • Wij beschikken over een volledig Elektrische Automaat les-auto

Meld je online aan